Možná jste o sladkém píseckém dortu slyšeli jen z doslechu, možná si ho rádi nachystáte doma, nebo jste ho možná mohli ochutnat ve své oblíbené cukrárně. Tento lahodný dort si však nyní můžete vychutnat kdykoliv si budete přát. Pro recepturu příchutě Písecká zvolil výrobce TI Juice několik ingrediencí, které spolu harmonicky ladí, jedná se o směs nadýchaného vanilkovo - rumového základu, jahodové marmelády na povrchu a vanilkovo-jahodového krému s třešničkou na závěr. Naprostá delikatesa, nemyslíte?
V řadě exkluzivních příchutí s podtitulkem Cukrárna na vás čekají vybrané a autentické chutě populárních českých dezertů, které si rádi vychutnáváme k šálku dobré kávy, nebo při chvílích relaxu. Umně namíchané kombinace vás naprosto uchvátí a doslova se rozplývají na jazyku. Vychutnejte si všechny své oblíbené dezerty díky této jedinečné řadě příchutí.
Výrobce TI Juice nabízí velké množství různorodých sérií, které se zaměřují jak na milovníky ovoce, tak také na příznivce dezertů, nebo tabáků. Všechny příchutě tohoto výrobce jsou míchány z těch nejkvalitnějších a nejchutnějších surovin s pečlivě navrženým poměrem všech zvolených ingrediencí a prochází všemi nutnými kontrolami pro uvedení na světový trh. Příchutě z podsérie Cukrárna jsou dodávány v originální Chubby Gorilla lahvičce s objemem 60 ml, ve které se nachází 15 ml příchutě pro smíchání s vlastní bází.
Postup přípravy e-liquidu TI Juice Cukrárna: Do 60 ml lahvičky s 15 ml příchutě dolijte bázi. Lahvičku důkladně protřepejte. Poté můžete ihned vapovat díky systému Shake & Vape. Doporučená doba zrání pro zisk co nejlepšího chuťového profilu činí 5 dní. Pro míchání doporučujeme především báze s vyšším podílem VG (rostlinný glycerol), nejlépe 70% - 80% VG. Použít však můžete také klasické báze 50/50, nebo báze s vyšším podílem PG.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Příchutě Shake & Vape |
---|---|
Příchuť: | Písecká |
Objem: | 10 ml |
Typ příchutě: | Dezertové |
Velikost lahvičky: | 60 ml |
Země původu: | Česká republika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.